Kis családi pincénk Budapesttől mindössze 20 kilométerre Pátyon található. Pincénkbe lehetőséget nyújtunk egyéni és baráti társaságoknak borkostolásra és borvacsorákra, ahol a boraink mellett házias ízek várják az ide látogatókat.

A szőlőbirtok Zsámbékon a romtemplom felett a Nyakas-hegyen található 0,5 hektáron. A szőlő ültetvényen Lenz Moser féle lugasművelést alkalmazunk. A terület kitettsége déli, a hegyoldal meredeksége 6-8%-os így, ideális maximális napfény begyűjtéséhez. A talaj szerkezete löszös, meszes, agyagos, ami alapvetően a fehér illatos fajtáknak kedvez. Az itt termelt és feldolgozott szőlő kerül a pincébe, ahol fél reduktív és hagyományos eljárással készülnek a borok.

A már elkészült tételek a pátyi pincébe kerülnek fogyasztásra, és további érlelésre. A boraink kóstolására itt van lehetőség. Igyekszünk a pincehegyre szervezett közösségi programokhoz csatlakozni, hogy minél átfogóbb képet alkosson az ide látogató. Előre egyeztetett időpontba a présházon belül téli időszakban maximum 15 főt tudunk fogadni. Nyáron ha az időjárás engedi 20-25 főt tudunk vendégül látni.